Снимка: БулфотоОбразувано е досъдебно производство за пожара в парк Борова гора

...
Снимка: БулфотоОбразувано е досъдебно производство за пожара в парк Борова гора
Коментари Харесай

Разследват три версии за пожара в парк Борова гора в Стара Загора

Снимка: Булфото

Образувано е досъдебно производство за пожара в парк „ Борова гора ” в Стара Загора. Към обяд той е сподавен и няма нови огнища, написа novini.bg.

Екип огнеборци са в региона и превантивно обхождат периметъра на стихията. Заради пламъците през вчерашния ден, 40 деца от Дома за медико-социални грижи бяха евакуирани в безвредна постройка. Някои от тях не могат да се движат сами. Доброволци от квартал „ Лозенец ” и личния състав помогнаха те да бъдат преместени. Днес децата бяха върнати в постройката – добре са и няма обгазени.

От нощес полицията работи по три версии за аргументите за пожара - детска игра с огън, човешка немарливост или тенденциозен палеж.

Николай Овчаров и Николай Диков са измежду доброволците за гасенето на пожара. Качвайки се до едно от огнищата, се натъкват на хипотетични подпалвачи.

„ Видях две момчета на към 16-17 години, които с нецензурни жестове, минавайки около нас, ни поздравиха ”, сподели пред камерата на БТВ Овчаров.

Щетите са за хиляди левове. Добрата вест е, че потърпевши хора няма.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР